×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۴ مهر - ۱۳۹۸  
true
false

عصر کرمانشاه: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: برای ارتقای سلامت کارکنان به جای شیرینی جات از جایگزین های سالم در مراسم و آیین ها استفاده می کند.

قباد محمدی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با توجه به رسالت ذاتی خود در حفظ و ارتقای سلامت جامعه و در همراهی با ستاد یکپارچه ارتقای سواد سلامت استان مصمم به استفاده از جایگزین های سالم به جای شیرینی جات در مراسم و آیین ها در این اداره هستیم.

او گفت: مصرف انواع شیرینی و آبمیوه های صنعتی به معضل بزرگی برای سلامتی مردم تبدیل شده است که با دارا بودن قند و چربی ناسالم و نیز مواد نگهدارنده در آبمیوه های صنعتی منجر به شیوع بیماری هایی از قبیل دیابت، بیماری های قلبی عروق و غیره در جامعه شده است.

عصر کرمانشاه به نقل از باشکاه خبرنگاران به گفته این مقام مسئول با توجه به راه اندازی ستاد یکپارچه ارتقای سواد سلامت استان توسط دانشگاه و آغاز رسمی برنامه های آن زین پس ورود و مصرف هرگونه شیرینی و آبمیوه صنعتی به این معاونت و سرو آن در جلسات و برنامه ها ممنوع و به جای آن از انواع میوه های تازه و سالم و جایگزین های مناسب مانند بیسکویت های کم قند و دارای چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای استفاده می شود.

محمدی بیان کرد: امید است با اجرای این طرح گامهای موثری در ارتقای سطح سلامت جامعه برداشته و به رواج فرهنگ زندگی سالم درمیان شهروندان کمک شود

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true