×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۴ مهر - ۱۳۹۸  
true
false

کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.

عصر کرمانشاه  ایران ما پر است از شهر‌هایی که هرکدام غذا‌های محلی خوشمزه و منحصربه‌فردی دارند. یکی از این غذا‌های خیلی خوشمزه و خوش‌آب‌و‌رنگ خورش خلال بادام کرمانشاهی است. کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می‌دانند که یکی از خوشمزه‌ترین و بی نظیرترین خورش‌های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یک‌بار هم شده آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

گلاب ۵ قاشق غذاخوری
گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
زرشک ۱ لیوان
چوب دارچین ۱ تکه کوچک
پیاز ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

طرز تهیه:

۱. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

۲. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۳. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

۴. چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).

۵. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

۶. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو نمائید.

خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.
در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
برای این غذای محلی بهتر است از زرشک سیاه کرمانشاهی‌ها استفاده کنید، ولی حواستان باشد که در استفاده از آن زیاده‌روی نکنید تا خورش خیلی تیره نشود.
در استفاده از رب گوجه فرنگی زیاده روی نکنید، چون طعم خورش را عوض می‌کند و طعم غالب می‌شود.
در آخر می‌توانید از مقداری خلال بادام و پسته هم برای تزئین آن استفاده کنید.
سانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.

برترین‌ها: ایران ما پر است از شهر‌هایی که هرکدام غذا‌های محلی خوشمزه و منحصربه‌فردی دارند. یکی از این غذا‌های خیلی خوشمزه و خوش‌آب‌و‌رنگ خورش خلال بادام کرمانشاهی است. کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می‌دانند که یکی از خوشمزه‌ترین و بی نظیرترین خورش‌های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یک‌بار هم شده آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

گلاب ۵ قاشق غذاخوری
گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
زرشک ۱ لیوان
چوب دارچین ۱ تکه کوچک
پیاز ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

طرز تهیه:

۱. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

۲. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۳. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

۴. چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).
۵. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
۶. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو نمائید.
خورش خلال بادام کرمانشاهی
فوت و فن:
برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.
در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
برای این غذای محلی بهتر است از زرشک سیاه کرمانشاهی‌ها استفاده کنید، ولی حواستان باشد که در استفاده از آن زیاده‌روی نکنید تا خورش خیلی تیره نشود.
در استفاده از رب گوجه فرنگی زیاده روی نکنید، چون طعم خورش را عوض می‌کند و طعم غالب می‌شود.
در آخر می‌توانید از مقداری خلال بادام و پسته هم برای تزئین آن استفاده کنید.

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true