عصر کرمانشاه عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از طرح مجلس برای رتبه بندی معلمان در۵ سطح خبر داد.
مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره طرح مجلس برای رتبهبندی معلمان، گفت: دولت اخیراً اعلام کرده است که رتبه بندی معلمان را اجرا می کند اما آن چیزی که امروز تحت عنوان رتبه بندی انجام می شود تنها افزایش حقوق و مزایای بوده که برای تمام کارکنان دولت در نظر گرفته شده است
وی با بیان اینکه در قانون خدمات کشوری بحث همسان سازی حقوق و مزایای کارکنان دولت ذکر شده است، ادامه داد:پیش از این برای دستگاه ها مختلف این همسان سازی انجام شده بود و آموزش و پرورش بعد از سالها این موضوع را انجام داد که دولت آن را به حساب رتبهبندی گذاشته است.
نماینده میانه در مجلس با اعلام اینکه در سند تحول بنیادین بر اجرای رتبه بندی معلمان تاکید شده است، اضافه کرد: در سند تحول بنیادین آمده است که رتبه بندی باید بر اساس رتبه مسئولیتی انجام شود و مزایای متناسب با آن در نظر گرفته شود، تا امروز هیچ حکمی دال بر اینکه دولت کارسازی کرده باشد و معلمان بر اساس درجه بندی مزایا بگیرند وجود ندارد.