سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه حادثه تروریستی کرمان را محکوم کرد
متن این پیام به شرح ذیل است: ” بسم الله الرحمن الرحیم
حادثه تروریستی امروز کرمان چهره شیطان صفت دشمنان ایران اسلامی را بیش از پیش نشان داد و ثابت کرد دشمنی مستکبرین با مردم ایران عمیق و ناجوانمردانه است. مکتب حاج قاسم مکتبی زنده و انسان ساز است و دشمنان به خوبی می دانند شهید سلیمانی بسیار اثرگذار تر از سردار سلیمانی است و به همین دلیل است که از زائران این شخصیت بی بدیل نیز ترس و واهمه دارند و از جنایت علنی نیز باکی ندارند.
اینجانب ضمن تسلیت به امام زمان(عج)، مردم شریف ایران و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) این جنایت آشکار و ضد بشریت را محکوم کرده و به نمایندگی از جامعه فرهنگ، هنر و رسانه کرمانشاه به خانواده شهدای کرمان تسلیت عرض نموده و برای مجروحان این حادثه نیز طلب شفای عاجل دارم.
ان شاءالله با اقدام سریع و پاسخ سخت نیرو های امنیتی به این جنایت، انتقام خون شهیدان عزیزمان گرفته شود و با ظهور حضرت ولی عصر(عج) ظلم و جور ستمکاران به پایان برسد.
پوریا جلالی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه”