• امروز : شنبه, ۲۷ بهمن , ۱۴۰۳
کل اخبار 4667اخبار امروز : 0
0
فرمانده انتظامی کرمانشاه:

۸۰ درصد کلانتری‌های شهر کرمانشاه به اتاق پایشگری تجهیز خواهند شد

  • کد خبر : 25496
۸۰ درصد کلانتری‌های شهر کرمانشاه به اتاق پایشگری تجهیز خواهند شد

عصر کرمانشاه- فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با ارائه به آمار ۶ ماهه امسال در حوزه برخورد با متخلفین و کشفیات پلیس، گفت: ۱۱۸۶قبضه سلاح غیر مجاز از ابتدای امسال در کرمانشاه کشف شد. سردار مهدی حاجیان اظهار داشت: پلیس هوشمند، مردم قانون مدار، امنیت شعار امسال هفته نیروی انتظامی که بر اساس نقش مردم در […]

عصر کرمانشاه- فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با ارائه به آمار ۶ ماهه امسال در حوزه برخورد با متخلفین و کشفیات پلیس، گفت: ۱۱۸۶قبضه سلاح غیر مجاز از ابتدای امسال در کرمانشاه کشف شد.

سردار مهدی حاجیان اظهار داشت: پلیس هوشمند، مردم قانون مدار، امنیت شعار امسال هفته نیروی انتظامی که بر اساس نقش مردم در تأمین و حفظ آرامش و امنیت تدوین شده زیرا افراد جامعه می‌توانند نقش اثرگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه پلیس هوشمند در اولویت قرار دارد، اضافه کرد: پلیس هوشمند باید جامعه‌محور، جامعه‌نگر، باهوش، معتقد، پاک‌دامن، تکیه‌گاه مردم باشد و اقدامات پلیس هوشمند در ۲ حوزه ایجابی و سلبی شامل پیش‌بینی، پیشگیری و کشف جرم مدنظر است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه به راه‌اندازی اتاق مانیتورینگ در هشت کلانتری شهر کرمانشاه اشاره کرد و افزود: تا پایان سال ۸۰ درصد کلانتری‌های شهر کرمانشاه به اتاق پایشگری تجهیز خواهند شد و همچنین روستاهای استان که فراوانی جرم دارند شناسایی و در ورودی و خروجی آن‌ها دوربین‌هایی نصب شده است.

وی با اشاره به اجرای پابند الکترونیک برای مجرمان سابقه‌دار، خاطرنشان کرد: برای ۱۰۰ نفر از سارقین سابقه‌دار، دارای چهار فقره سرقت به بالا «سارقین به عادت» پایبند الکترونیک نصب شده که تا پایان سال به ۳۰۰ نفر خواهد رسید.

حاجیان با اشاره به کاهش ۱۷ درصدی کل سرقت‌ها اعم از مهم و خرد در استان، ادامه داد: آمار سرقت‌های مهم در استان نیز طی نیمه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به کشف یک تن و ۳۱۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر از افزایش ۱۰ درصدی دستگیری خرده‌فروشان خبر داد و افزود: طی این یک هزار و ۱۸۶ قبضه اسلحه غیرمجاز کشف شده است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزایش ۸۶۶ درصدی کشفیات سوخت، رشد ۱۲ درصدی دستگیری سارقین مسلح، کاهش ۳۴ درصدی قاپ‌زنی و موبایل قاپی، ۵۵ درصد کاهش سرقت مغازه‌ها، کاهش ۲۲ درصدی سرقت احشام و کاهش هفت درصدی سرقت اتومبیل‌ها را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که در راستای ارتقای امنیت اجتماعی صورت گرفته است.

 

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=25496

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.