• امروز : پنجشنبه, ۴ بهمن , ۱۴۰۳
کل اخبار 4647اخبار امروز : 5
1
دولت قصد دخالت در بازار را ندارد، اما حتی یک لحظه هم از وظیفه نظارتی خود غافل نمی‌شود،

کرمانشاه نیازمند احداث چندین میادین میوه و تره‌بار است/50 درصد زیر قیمت بازار، میوه و تره بار را عرضه

  • کد خبر : 25655
کرمانشاه نیازمند احداث چندین میادین میوه و تره‌بار است/50 درصد زیر قیمت بازار، میوه و تره بار را عرضه

عصر کرمانشاه  استاندار کرمانشاه با تأکید بر راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار توسط شهرداری، گفت: کرمانشاه مانند دیگر کلانشهرها نیازمند احداث چندین میادین میوه و تره‌بار است تا مردم با قیمتی مناسب بتوانند نیازهای خود را تأمین کنند‌. منوچهر حبیبی در نشست ستاد تنظیم بازار استان که با حضور معاون اقتصادی استاندار و مدیران عضو […]

عصر کرمانشاه  استاندار کرمانشاه با تأکید بر راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار توسط شهرداری، گفت: کرمانشاه مانند دیگر کلانشهرها نیازمند احداث چندین میادین میوه و تره‌بار است تا مردم با قیمتی مناسب بتوانند نیازهای خود را تأمین کنند‌.
منوچهر حبیبی در نشست ستاد تنظیم بازار استان که با حضور معاون اقتصادی استاندار و مدیران عضو برگزار شد، اظهار کرد: کرمانشاه نیازمند راه‌اندازی بازارچه‌هایی مانند تهران است که تا 50 درصد زیر قیمت بازار، میوه و تره بار را عرضه کنند، نه اینکه مغازه‌ای دیگر بر مغازه‌های موجود اضافه کنیم.

حبیبی یادآور شد: البته باید مردم این کاهش نرخ تورم را به صورت واقعی در کف بازار احساس کنند و این یک شاخص مناسب برای ارزیابی عملکرد مدیران اقتصادی است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه دولت قصد دخالت در بازار را ندارد، اما حتی یک لحظه هم از وظیفه نظارتی خود غافل نمی‌شود، افزود: مردم در فروشگاه‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها و رستوران‌ها آثار این رصدهای مستمر را ارزیابی می‌کنند و این وظیفه نظارتی باید به بهترین شکل ممکن انجام شود‌.
وی گفت: قیمت کالا بسیار مهم است، ولی فراوانی در بازار کالا نیز اهمیت زیادی دارد و افراد به هنگام مراجعه به بازار نباید کمبودی در زمینه کالا احساس کنند‌.
حبیبی به ارائه به موقع و منظم خدمات تاکید کرد و گفت: نانوایی‌ها باید پس از اذان صبح پخت نان را آغاز کنند و نه اینکه به صورت کارمندی و در ساعات اداری در محل کار خود حاضر شوند و برای اصلاح این رویه نیازمند افزایش نظارت‌ها و اعمال قانون هستیم.
استاندار کرمانشاه بر بهداشتی بودن و کیفیت کالاها تاکید کرد و گفت: مردم سبزی، گوشت و لبنیات را با اطمینان خاطر از نظارت دستگاه‌های دولتی از مغازه‌ها و فروشگاه‌ها می‌خرند و این نظارت باید خیلی دقیق و روزانه انجام شود‌‌.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=25655

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.