• امروز : جمعه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴
کل اخبار 4719اخبار امروز : 0
1

پیام‌رسان X Chat با قابلیت‌های مشابه واتساپ

  • کد خبر : 25951
پیام‌رسان X Chat با قابلیت‌های مشابه واتساپ

شرکت X در حال توسعه پیام‌رسان XChat با قابلیت‌های مشابه واتساپ است تا آن را برای رقابت با سایر پیام‌رسان‌ها آماده کند. عصر کرمانشاه به گزارش تک‌ناک، پلتفرم X با سرعت در حال پوست‌اندازی است و اکنون تصاویر تازه‌ای از قابلیت پیام‌رسان رمزنگاری‌شده جدید آن با نام XChat منتشر شده است که نشان می‌دهد این […]

شرکت X در حال توسعه پیام‌رسان XChat با قابلیت‌های مشابه واتساپ است تا آن را برای رقابت با سایر پیام‌رسان‌ها آماده کند.

عصر کرمانشاه به گزارش تک‌ناک، پلتفرم X با سرعت در حال پوست‌اندازی است و اکنون تصاویر تازه‌ای از قابلیت پیام‌رسان رمزنگاری‌شده جدید آن با نام XChat منتشر شده است که نشان می‌دهد این سرویس به‌زودی برای کاربران اندرویدی عرضه خواهد شد. یکی از افشاگران چند اسکرین‌شات از این قابلیت منتشر کرده است که از نیاز به رمز چهاررقمی برای ورود دوره‌ای به XChat حکایت می‌کند. این رویکرد امنیت کاربران را در اولویت قرار می‌دهد و یادآور تجربه‌ای مشابه پیام‌رسان سیگنال است.

ایلان ماسک پس‌از خرید توییتر و تغییر نام آن به X، بارها اعلام کرده است که هدفش فراتر از حفظ این پلتفرم به‌عنوان شبکه اجتماعی ساده است. او می‌خواهد X را مانند وی‌چت به «اپلیکیشن همه‌کاره» تبدیل کند. کاربران در چین از وی‌چت برای پیام‌رسانی، پرداخت، خرید و خدمات دیگر استفاده می‌کنند. در همین راستا، قابلیت‌های X Money به‌عنوان سرویس پرداخت و XChat به‌عنوان پیام‌رسان رمزنگاری‌شده، به‌صورت موازی در حال توسعه هستند.

تصاویر فاش‌شده نشان می‌دهند که پیام‌رسان XChat در نوار کناری اپلیکیشن X قرار می‌گیرد و در قالب یکی از تب‌های داخلی در دسترس کاربران خواهد بود. رمز چهاررقمی که برای امنیت پیام‌ها در نظر گرفته شده است، به‌صورت دوره‌ای از کاربران خواسته می‌شود تا وارد و دسترسی ایمن به محتوا حفظ شود.
شرکت X متعلق به ایلان ماسک در حال توسعه XChat، یک برنامه پیام‌رسان با قابلیت‌های مشابه واتساپ، به منظور رقابت در بازار برنامه‌های پیام‌رسان است.
به نقل از اندروید هدلاینز، ماسک با توسعه XChat به‌دنبال گسترش قابلیت پیام مستقیم (DM) در X است و قصد دارد با رقبایی همچون واتساپ متعلق به شرکت متا رقابت کند. هنوز مشخص نیست این سرویس در قالب اپلیکیشنی مستقل عرضه خواهد شد یا در دل اپلیکیشن فعلی X باقی خواهد ماند. همچنین، جزئیات فنی بیشتری از ویژگی‌های داخلی XChat منتشر نشده است.

در این مینان، X در حال کار روی سرویس دیگری با نام X Mail است که ظاهری متفاوت با ایمیل‌های سنتی دارد و برپایه رابط کاربری مشابه پیام‌رسان طراحی شده است. ماسک این قابلیت را نخستین بار در دسامبر ۲۰۲۴ معرفی کرد؛ اما هنوز زمان دقیقی برای عرضه آن مشخص نیست.

با انتشار تدریجی جزئیات مربوط به XChat و دیگر قابلیت‌های در دست توسعه، به‌ نظر می‌رسد X به‌تدریج در حال فاصله‌گرفتن از قالب سنتی شبکه‌های اجتماعی و تبدیل‌شدن به پلتفرمی جامع در حوزه ارتباطات و خدمات مالی و کاربری است.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=25951

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.