• امروز : چهارشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۵
کل اخبار 5233اخبار امروز : 0
0

خبر های کوتاه از رصد خانه عصر کرمانشاه

  • کد خبر : 12388
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۱
خبر های کوتاه از رصد خانه عصر کرمانشاه
عصر کرمانشاه : مدیران مسئول روزنامه ابرار محاکمه شد/اضافه شدن مبلغ جدید به قبض گاز/ ماجرای سود بدهی چیست؟ /ضرورت انجام اصلاحات فوری در نظام بانکی/ قطعی شدن حکم یک جاسوس/هدف اصلی صنعت هوانوردی ترکیه در عدم فروش سوخت،
در رصد خانه عصر کرمانشاه خواهیم خواند ؛موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده باشد، دراین رصد ” نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛

مدیران مسئول روزنامه ابرار محاکمه شد
دادگاه رسیدگی به پرونده مدیران مسئول روزنامه ابرار و پایگاه خبری آخرین خبر برگزار شد که در نهایت هیات منصفه مطبوعات مدیرمسئول روزنامه ابرار را مجرم ندانست اما مدیر مسئول پایگاه خبری آخرین خبر را در ارتباط با عناوین اتهامی مجرم شناخت.

خبرگزاری ایرنا: دادگاه رسیدگی به پرونده مدیران مسئول روزنامه ابرار و پایگاه خبری آخرین خبر برگزار شد که در نهایت هیات منصفه مطبوعات مدیرمسئول روزنامه ابرار را مجرم ندانست اما مدیر مسئول پایگاه خبری آخرین خبر را در ارتباط با عناوین اتهامی مجرم شناخت.

جلسه رسیدگی به پرونده مدیران مسئول روزنامه ابرار، پایگاه خبری آخرین خبر و خبرنگار روزنامه تابناک صبح امروز یکشنبه در شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی شقاقی و با حضور اعضای هیات منصفه مطبوعات برگزار شد.

پرونده مدیرمسئول روزنامه ابرار با شکایت رئیس جمعیت هلال احمر و به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی تشکیل شده است که اعضای هیات منصفه مطبوعات پس از استماع شکایت و دفاعیات متهم، مدیرمسئول روزنامه ابرار را در ارتباط با عنوان اتهامی منتسبه، مجرم نشناختند.

پرونده مدیرمسئول پایگاه خبری آخرین خبر با شکایت شاکی خصوصی و به اتهام افترا و نشر اکاذیب تشکیل شده است که اعضای هیات منصفه مطبوعات متهم را در ارتباط با عناوین اتهامی یادشده مجرم دانستند و مستحق تخفیف در مجازات ندانستند.

در دادگاه امروز به پرونده خبرنگار روزنامه تابناک نیز رسیدگی شد که در نهایت هیات منصفه مطبوعات، متهم را در ارتباط با عنوان اتهامی نشر مطالب خلاف واقع، مجرم شناختند و مستحق تخفیف در مجازات شد.

شرکت گاز پاسخ دهد؛
اضافه شدن مبلغ جدید به قبض گاز/ ماجرای سود بدهی چیست؟
دریافت مبلغی بیش از بدهی از قبوض گاز اعتراض مشترکان گاز خانگی را به همراه داشته است.

سرویس اقتصاد مشرق – طی روزهای اخیر برخی از کاربران مشرق با ارسال تصاویری از قبض‌های گازی که اخیرا برای آن‌ها ارسال شده، از دریافت سود برروی بدهی‌های گذشته خود توسط شرکت گاز شکایت کردند.

ماجرا از این قرار است که شرکت ملی گاز در قبض جدیدی که برای مشترکین خود که دارای بدهی معوق بودند، ارسال کرده سود دیرکرد پرداخت قبض را نیز اضافه کرده و در مبلغ نهایی آورده است.
همانگونه که در تصویر مشخص است، این مشترک در قبض مربوط به بازه زمانی خرداد تا مرداد دارای ۵۴۵ هزار ریال بدهی معوق است که در قبض جدید این مبلغ به ۶۰۱ هزار ریال افزایش یافته و ۵۶ هزار ریال سود به آن تعلق گرفته است.
گرچه تاکنون مسئولان شرکت گاز توضیحی در این خصوص نداده‌اند اما آنچه مشخص است این افزایش قیمت به عنوان بند جدیدی به قبوض گاز مشتریانی که بدهی خود را پرداخت نکردند اضافه شده و از مشترکان دریافت می‌شود. حال باید منتظر ماند و دید توضیح شرکت گاز در این خصوص چیست و آیا این شیوه دریافت دیرکرد از قبوض که به محلی جدید برای درآمدزایی تبدیل شده، مبنای قانونی دارد یا خیر؟

ضرورت انجام اصلاحات فوری در نظام بانکی/ قطعی شدن حکم یک جاسوس

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای با اشاره به بخشنامه رییس قوه قضاییه در خصوص بانک مرکزی گفت: فلسفه این بخشنامه اصلاح نظام بانکی است که همه بر آن متفق‌القول هستند.

وی ادامه داد: البته در طول سالیان گذشته اصلاحاتی انجام شده که کافی نیست و لازم است در دوره‌ای که فشارهای بین‌المللی بر سیستم بانکی اعمال می‌شود، اصلاحاتی فوری و ضروری صورت بگیرد.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: رئیس قوه قضاییه با برخی پیشنهادها موافق نبود و در جلسه شورای عالی سران قوا اصلاحاتی انجام گرفت.

اژه‌ای افزود: این بخشنامه به این منظور است که کسی نتواند علیه عملکرد بانک مرکزی در چارچوب مصوبه شورای عالی سران قوا در دیوان عدالت و دادگاه‌های حقوقی شکایت کند.

وی در خصوص صدور حکم برای یکی از جاسوسان گفت: فردی که به جاسوسی متهم بود و حکمش در دادگاه بدوی صادر شده بود اکنون قطعی شده است.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: این فرد کمال امیربیگ (علی بیگ) کارمند وزارت امور خارجه است که به ۱۰ سال حبس و ضبط اموال بیش از ۲۰۰ هزار دلار محکوم شده است.

هدف اصلی صنعت هوانوردی ترکیه در عدم فروش سوخت،

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: هدف اصلی صنعت هوانوردی ترکیه در عدم فروش سوخت، تقویت ایرلاین های خودشان و کنار زدن شرکت های هواپیمایی ایران است.
سیدهادی بهادری در گفت‌وگو با خانه ملت، در واکنش به توقف فروش سوخت در برخی از فرودگاه های منطقه به هواپیماهای کشورمان، گفت: متأسفانه در روزهای اخیر کشورهایی مانند ترکیه و لبنان، روند فروش سوخت به هواپیماها را متوقف کرده اند که این مسئله مشکلات بسیاری برای ایرلاین ها ما ایجاد کرده است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پشت پرده اقدام دولت و شرکت های ترکیه در عدم فروش سوخت به هواپیماها، مباحث اقتصادی است،
هدف اصلی صنعت هوانوردی ترکیه در عدم فروش سوخت، تقویت ایرلاین های خودشان و کنار زدن شرکت های هواپیمایی ایران است
وی ادامه داد: هدف اصلی صنعت هوانوردی ترکیه در عدم فروش سوخت، تقویت ایرلاین های خودشان و کنار زدن شرکت های هواپیمایی ایران است.

هراس شرکت های بین المللی فروش سوخت از تحریم های آمریکا
بهادری با اشاره به تکرار اتفاق عدم فروش سوخت به هواپیماهای در فرودگاه بیروت لبنان، گفت: البته در بحث اتفاق فرودگاه لبنان، این مسئله مطرح شد که شرکت های بین المللی ارائه سوخت در این فرودگاه به دلیل تحریم های آمریکا امکان فروش بنزین را ندارند.

 

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=12388

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.