• امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵
کل اخبار 5239اخبار امروز : 0
4

مکارم‌شیرازی: به رئیس‌جمهور سفارش کنید نسبت به حضور در بعضی مجالس احتیاط کند /وزیر راه: مردم خانه بخرند

  • کد خبر : 13253
  • ۰۹ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶
مکارم‌شیرازی: به رئیس‌جمهور سفارش کنید نسبت به حضور در بعضی مجالس احتیاط کند /وزیر راه: مردم خانه بخرند

در رصد خانه عصر کرمانشاه می خوانیم : وزیر راه: مردم خانه بخرند/مکارم‌شیرازی: به رئیس‌جمهور سفارش کنید نسبت به حضور در بعضی مجالس احتیاط کند/تغییر مسیر نفتکش “آدریان دریا” به سوی بندر طرطوس در سوریه وزیر راه: مردم خانه بخرند وزیر راه و شهرسازی گفت: افزایش حباب گونه قیمت مسکن تقریباً متوقف‌شده و قیمت‌ها روند […]

در رصد خانه عصر کرمانشاه می خوانیم : وزیر راه: مردم خانه بخرند/مکارم‌شیرازی: به رئیس‌جمهور سفارش کنید نسبت به حضور در بعضی مجالس احتیاط کند/تغییر مسیر نفتکش “آدریان دریا” به سوی بندر طرطوس در سوریه
وزیر راه: مردم خانه بخرند

وزیر راه و شهرسازی گفت: افزایش حباب گونه قیمت مسکن تقریباً متوقف‌شده و قیمت‌ها روند نزولی گرفته است، کسانی که حقوق‌بگیر هستند و می‌خواهند منزلی تهیه کنند در این شرایط تأمین کنند.

به گزارش مشرق، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه هفدهمین اجلاس سالانه و جشنواره برترین‌های پارک فناوری پردیس در جمع خبرنگاران با اشاره به کاهش قیمت مسکن اظهار داشت: افزایش حباب گونه قیمت مسکن تقریباً متوقف‌شده و قیمت‌ها روند نزولی گرفته است و کسانی که حقوق‌بگیر هستند و می‌خواهند منزلی تهیه کنند در این شرایط می‌توانند خانه بخرند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اتمام مسکن مهر تا پایان سال جاری افزود: پروژه‌هایی که مشکل قضایی دارند در مهلت مشخص‌شده به اتمام نمی‌رسد و قابلیت واگذاری دارند و در روزهای آینده ۱۰ هزار واحد که عملیات تکمیلی آنها به اتمام رسیده است تحویل داده می‌شود.
اسلامی با تأکید بر اینکه تکمیل زیرساخت‌های پروژه‌های مسکن مهر جزو الزامات زندگی شهروندان است، تصریح کرد: در تلاش هستیم تا زیرساخت پروژه‌های مسکن مهر را تا پایان سال جاری به اتمام برسانیم اما ساخت پروژه‌های ساختمانی حتماً تا پایان سال به اتمام می‌رسد.
وی بیان کرد: یکی از موضوعات مهم برای ما در شهرهای جدید سکونت و اشتغال توأمان است و باید از خوابگاهی بودن یک شهر خارج شویم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به کلنگ زنی فاز سوم پارک فناوری پردیس گفت: با استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان عملیات اجرایی آغاز و شرکت‌های زیادی که از جنس دانش‌بنیان هستند که در فاز سوم پارک جای می‌گیرند.
اسلامی در پایان بابیان اینکه بخش دوم فاز سوم پارک زمین بزرگی است، خاطرنشان کرد: با تهیه طرح جامع و طی مراحل قانونی در شورای شهرسازی در کنار پایتخت ارزش‌افزوده‌ای به وجود می‌آید که امیدوار است شاهد شکل‌گیری شهری بانشاط باشیم.
مکارم‌شیرازی: به رئیس‌جمهور سفارش کنید نسبت به حضور در بعضی مجالس احتیاط کند
آیت‌الله مکارم‌شیرازی در دیدار محمد نهاوندیان، معاون رئیس‌جمهوری گفت: شرکت رئیس جمهور در بعضی از مجالس سبب ناراحتی می شود، به ایشان سفارش کنید نسبت به حضور در این گونه مراسمات احتیاط داشته باشند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا؛ ناصر مکارم شیرازی در دیدار محمد نهاوندیان معاون رئیس جمهور و مسئول ستاد مقاومتی استان قم، عنوان کرد: باید روی دریاچه نمک قم و فرآورده‌هایی که از آن می‌توان بدست آورد و نیز معادنی که در قم هست، هم کار مطالعاتی و عملیاتی صورت بگیرد و از این نعمت خدادادی نیز استفاده شود.

وی با اشاره به مشکلات فرودگاه قم، بیان کرد: معتقدم اگر فرودگاه قم درست شود وضعیت قم بهتر می‌شود و از داخل و خارج استقبال خواهد شد، خیلی‌ها می‌خواهند مستقیم برای زیارت به قم بیایند؛ لذا نداشتن فرودگاه کار را سخت می کند.

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به ادامه داشتن برنامه‌های کنگرۀ مبارزه با جریان های تکفیری و برگزاری این همایش در کشورهای اندونزی، عراق، لبنان، سوریه، تانزانیا و دیگر کشورهای اسلامی، بیان کرد: ما در این کنگره بر جنبه های فکری و فرهنگی مبارزه با این جریان ها به صورت گسترده کار کردیم؛ زیرا معتقدیم بدون کار بر این امور مبارزه سود و اثری نخواهد داشت.

این استاد برجسته حوزه علمیه تاکید کرد: داعش یک اشتباه مهمی داشت و این بود که تصور می کردند با ایجاد رعب می تواند بر همه مسلط بشود، غافل از اینکه ایجاد رعب یک اثر موقتی دارد؛ اگر در کنار کار نظامی، از لحاظ فرهنگی نیز تلاش شود، خطرات این گروه کم خواهد شد.

وی ادامه داد: شرکت رئیس جمهور در بعضی از مجالس سبب ناراحتی می شود، به ایشان سفارش کنید نسبت به حضور در این گونه مراسمات احتیاط داشته باشند؛ چرا که عکس و فیلم آن در فضای مجازی پخش و منتشر می شود.

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد؛
تغییر مسیر نفتکش “آدریان دریا” به سوی بندر طرطوس در سوریه

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرده که نفتکش “آدریان دریا ۱” به سوی بندر طرطوس در سوریه در حرکت است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری برنا، «مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا، بامداد روز شنبه نهم شهریورماه با انتشار یک پست توییتری اعلام کرده است که مسیر نفتکش یاد شده به سوی بندر طرطوس در سوریه است.

وی در این باره نوشت؛ ما به اعمال تحریم‌هایمان بر بزرگ‌ترین کشور حامی تروریسم ادامه خواهیم داد. هر کسی که از حکومت غیرقانونی ایران حمایت کند، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

پمپئو با بیان این که وزارت خزانه‌داری امروز آدریان دریا و کاپیتان آن را به خاطر آن چه کمک به سپاه پاسداران ایران در راستای فروش سوخت قاچاق از ایران به سوریه، می خواند، مورد تحریم قرار داد، افزود: آمریکا بیکار نخواهد نشست و نظاره‌گر این نخواهد بود که حکومت اسد از سوخت ایران برای ارعاب مردم خود استفاده کند.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=13253

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.