عصر کرمانشاه : مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون توزیع لاستیک میان ناوگان حمل و نقل عمومی در ۲۸۰ مرحله انجام شده است، گفت: در مجموع ۱۱۴ هزار و ۵۵۷ حلقه لاستیک میان رانندگان ناوگان عمومی حمل و نقل استان توزیع شده است.
فریبرز کرمی گفت : در این راستا ۱۸ هزار و ۷۶۲ حلقه لاستیک میان رانندگان خودروهای سواری و ۲ هزار و ۶۲۸ حلقه میان رانندگان مینیبوس و وانت توزیع شد.
وی همچنین از توزیع ۲هزار و ۶۹۰ حلقه لاستیک میان رانندگان وانت و کامیونت، ۲ هزار و ۳۰۸ لاستیک میان رانندگان ماشین خاور و یک هزار و ۹۲۴ لاستیک برای کامیونت نیمه سنگین خبر داد.
وی اظهار داشت: ۴۶۴ حلقه لاستیک به کامیونت، ۲۲۴ لاستیک به نوعی از تریلر و ۷۳۴ لاستیک به نوع دیگری از تریلر اختصاص یافت.
کرمی همچنین از توزیع ۵۱ هزار و ۸۴۰ حلقه لاستیک تریلر خبر داد و گفت: در آخرین مرحله توزیع ۵۴ حلقه لاستیک میان رانندگان کامیون توزیع شد.
ایرنا


