• امروز : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵
کل اخبار 5301اخبار امروز : 0
4

کشف باند سازمان یافته ریجستری ۴۶۳۵ گوشی تلفن همراه

  • کد خبر : 13902
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۱
کشف باند سازمان یافته ریجستری ۴۶۳۵ گوشی تلفن همراه

 کشف باند سازمان یافته ریجستری ۴۶۳۵ گوشی تلفن همراه به ارزش بیش از شصت میلیارد ریال » عصر کرمانشاه  به گزارش روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه دکتر صادقی دادستان کرمانشاه عنوان کرد : در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسائی عوامل اصلی باند سازمان یافته که […]

 کشف باند سازمان یافته ریجستری ۴۶۳۵ گوشی تلفن همراه به ارزش بیش از شصت میلیارد ریال »
عصر کرمانشاه  به گزارش روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه دکتر صادقی دادستان کرمانشاه عنوان کرد : در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسائی عوامل اصلی باند سازمان یافته که با سوء استفاده از تسهیلات مسافری، تعداد زیادی گوشی قاچاق تلفن همراه (۴۶۳۵) که با اظهار خلاف واقع به سامانه گمرک جمهوری اسلامی ایران و بعضاً با سوء استفاده از اطلاعات هویتی طی تسهیلات مسافری ثبت نموده و برای آن سیم کارت فعال نموده اند در دستور کار دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه قرار گرفت.
در این راستا ۴ نفر از اعضای این باند که در تهران و کرمانشاه با دور زدن قوانین امور گمرکی و سوء استفاده از اطلاعات هویتی مسافران اقدام به رجیستر کردن گوشی های قاچاق به صورت مسافر ی کرده بودند شناسائی و با اقدامات شبانه روزی ۲ نفر از متهمان در کرمانشاه و ۲ نفر دیگر در تهران دستگیر شدند. صادقی افزود ارزش گوشی های شناسائی شده شصت میلیارد و پانصد هشتاد چهار میلیون و بیست ونه هزار و دویست وبیست و چهار ریال برآورد شده است.
دکتر محمد حسین صادقی به تمامی مسافران و زائران خارج کشور توصیه کرد در خصوص حفظ اطلاعات هویتی خویش اهتمام لازم را به خرج داده و از هر گونه واگذاری اطلاعات هویتی خود با هدف فعال سازی گوشی های تلفن همراه قاچاق در شبکه قانونی خودداری کنند. زیرا در نهایت گوشی قاچاق به نام ایشان در سامانه گمرک ثبت شده و احتمال تعقیب کیفری برای ایشان در مراجع قضائی وجود دارد.

کشف یک واحد غیر مجاز پخش فرآورده های دارویی در کرمانشاه
دکتر صادقی با اعلام این خبر عنوان کرد : با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسائی این واحد در دستور کار قرار گرفت و با رصدهای فنی مشخص شد متهم با استفاده از بستر فضای مجازی و ایجاد وب سایت در سال های گذشته نزدیک به ۲۷۰۰ مرسوله پستی فرآورده های دارویی غیر مجاز به سایر استان ها ارسال نموده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه تاکید کرد بر اساس آئین نامه اجرائی نحوه معرفی، ارائه اطلاعات علمی و بازاریابی فرآورده های داروئی، بیولوژیک، مکمل ها، فرآورده های طبیعی سنتی و تجهیزات پزشکی (مصوب۶/۱۱/۱۳۹۷) صرفاً از طریق نشریات و پایگاه های اطلاع رسانی علمی گروه پزشکی مورد تایید بوده و فروش اینترنتی کلیه فرآورده های طبیعی، سنتی، و مکمل جز در سایت داروخانه ها مجاز در سایت ها و رسانه ملی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خلاف مقررات است.
نظر به اینکه این واحد نه تنها دارای داروخانه نبوده بلکه فاقد مجوز لازم از سوی سازمان غذا و دارو برای فروش محصولات اینترنتی بوده و حتی برخی از اقلام فروخته شده از سوی وی نیز به صورت غیر مجاز و بدون رعایت تشریفات قانونی تولید گردیده اند. از همین روی متهم شناسائی، دستگیر و اقلام زیادی از فرآورده های داروئی غیر مجاز از این واحد کشف گردید و واحد مذکور پلمب گردید.
دکتر صادقی دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان کرمانشاه در پایان به شهروندان توصیه کرد در خرید های اینترنتی با افزایش دقت وهوشیاری ، مجاز یا فاقد پروانه بودن را مورد توجه قرار دهند. همچنین پلیس فتا نیز باتوجه به وظایف خود با رصد مستمر فضای مجازی نسبت به شناسائی هر گونه فعالیت در زمینه عرضه فرآورده های داروئی و مکمل ها اقدام نمایید.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=13902

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.