• امروز : سه شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵
کل اخبار 5352اخبار امروز : 0
♥4

مردم از رفتن به سفر خودداری کنند؛ در خانه بمانید/کرونا، قبرستان بقیع را تعطیل کرد/ دمنوشی مناسب برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا

  • کد خبر : 13974
  • ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۶
مردم از رفتن به سفر خودداری کنند؛ در خانه بمانید/کرونا، قبرستان بقیع را تعطیل کرد/   دمنوشی مناسب برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا

عصر کرمانشاه : مالک علی بابا یک میلیون ماسک به ایران هدیه داد/مردم از رفتن به سفر خودداری کنند؛ در خانه بمانید/کرونا، قبرستان بقیع را تعطیل کرد/ دمنوشی مناسب برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا

عصر کرمانشا ه در بسته خبری مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان خواهیم خواند و از نزدیک با بسیاری از اخبار در این مجوعه همراه خواهیم شد

مرگ سه بیمار کرونایی در کرمانشاه

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا کرمانشاه با بیان اینکه اکنون ۷۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند، گفت: تاکنون آزمایش‌ کرونا ۲۷ بیمار در استان مثبت اعلام شده که سه نفر از آنان فوت کرده است.

دکتر محمدابراهیم شکیبا  اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۳۳۱ نفر بیمار مشکوک به کوئید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری شدند که ۲۵۴ نفر از آنان ترخیص شده اند

مردم از رفتن به سفر خودداری کنند؛ در خانه بمانید
ستاد ملی مبارزه با کرونا نسبت به شلوغی محورهای استان‌های شمالی کشور هشدار داد و از مردم خواست به طور جدی از مسافرت پرهیز کنند.

ستاد ملی مبارزه با کرونا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ضمن تشکر از همکاری‌های گسترده مردم شریف و وظیفه شناس ایران، در جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا با هدف پیشگیری حداکثری از شیوع بیماری، حفظ جان شهروندان و حضور مردم عزیزمان در منزل، اقدام به تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کشور نمود.

متأسفانه بر اساس اطلاعات پلیس راه کشور، تردد در برخی از محورهای استان‌های شمالی کشور که از آلودگی بیشتری برخوردار است، رو به افزایش بوده و این موضوع می‌تواند قطعاً باعث آلودگی بیشتر شده و نگرانی جدی برای خانواده‌ها ایجاد نماید.

لذا اکیداً از همه ملت عزیز و فهیم کشورمان خواهشمندیم به منظور حفظ سلامتی خود، اعضای خانواده و دیگر شهروندان، به طور جدی از مسافرت پرهیز نمایند.

بهترین راه این است که در خانه بمانید تا از بیماری کرونا در امان باشید

کرونا، قبرستان بقیع را تعطیل کرد
قبرستان بقیع و بخش قدیمی مسجد پیامبر (ص) در شهر مدینه، برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تعطیل شدند.

قبرستان بقیع و بخش قدیمی مسجد پیامبر (ص) در شهر مدینه، برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تعطیل شدند.
بخش قدیمی مسجدالنبی (روضه رضوان) از شب گذشته و نیز قبرستان شریف بقیع از صبح امروز (جمعه) به روی زائران بسته شد. فیلم کوتاهی در صفحه حرمین شریفین در اینستاگرام، منتشر و اعلام شده که امکان حضور زائران در بخش قدیمی این مسجد تا برطرف شدن مشکلات ویروس کرونا فراهم نیست.
عربستان پس از تعطیل کردن مراسم عمره و جلوگیری از ورود برخی زائران خارجی به این کشور، محدودیت‌هایی را برای شهروندانش در زیارت مسجدالحرام اعمال کرد.

دمنوشی مناسب برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا

نوشیدن دمنوش ترکیب آویشن شیرازی، پونه کوهی، گل پنیرک، گل ختمی، اسطوخودوس، بارهنگ و عناب نقشی مؤثر در بهبود سرماخوردگی و آنفلوانزا، رفع عفونت سینوس‌ها (سینوزیت) معده، سرفه و خارج کردن خلط از ریه‌ها دارد. برای این منظور باید ۳۰ گرم آویشن شیرازی را با ۱۰ گرم از هر یک از این گیاهان و ۷عدد عناب داخل قوری ریخته و پس ز اضافه کردن آب‌جوش به آن صبر کنند تا دمنوش به خوبی دَم بکشد. هنگام مصرف دمنوش، عسل به آن اضافه کنید، این دَم‌کرده را می‌توان روزانه چهار تا پنج لیوان میل کرد.

مالک علی بابا یک میلیون ماسک به ایران هدیه داد

جک ما، مالک علی بابا: بین ما و ایران هزاران مایل فاصله است اما این فاصله باعث دوری دو ملت از یکدیگر نشده است.

جک ما، در ویبوی خود به زبان چینی با انتشار تصویر چند کودک که به دلیل ابتلا به کرونا بستری شده اند نوشت بین ما و ایران هزاران مایل فاصله است اما این فاصله باعث دوری دو ملت از یکدیگر نشده است.

او با اشاره به شیوع ویروس کرونا در ایران نوشت در روزهای اخیر، ما تلاش های بسیاری را برای جمع آوری یک میلیون ماسک انجام داده ایم اگرچه فاصله بسیار دور است و حمل و نقل پر دردسر است اما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا هرچه سریعتر آنها را به تهران بفرستیم.

وی اظهار امیدواری کرد این ماسک ها بتوانند نیاز فوری ایران را کاهش دهند

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=13974

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.