• امروز : سه شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵
کل اخبار 5352اخبار امروز : 0
♥2

نامه ۸ کشور در جهت رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا بر ایران

  • کد خبر : 14108
  • ۰۷ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۴
نامه ۸ کشور  در جهت رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا بر ایران

به گزارش عصر کرمانشاه ، بعد از انتقادات شدید مسئولان جمهوری اسلامی ایران و برخی مقامات بین‌المللی از تاثیر منفی تحریم‌های ایالات متحده بر توانایی ایران برای مقابله با ویروس «کووید۱۹»، هشت کشور طی نامه‌ای به سازمان ملل خواستار رفع تحریم‌های ایران شدند.و این در حالی است که امروز  آمریکا ازتهدید عراق به کاهش مدت […]

به گزارش عصر کرمانشاه ، بعد از انتقادات شدید مسئولان جمهوری اسلامی ایران و برخی مقامات بین‌المللی از تاثیر منفی تحریم‌های ایالات متحده بر توانایی ایران برای مقابله با ویروس «کووید۱۹»، هشت کشور طی نامه‌ای به سازمان ملل خواستار رفع تحریم‌های ایران شدند.و این در حالی است که امروز  آمریکا ازتهدید عراق به کاهش مدت زمان معافیت تحریمی عراق در خصوص ایران خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، کشورهای روسیه، چین، سوریه، کوبا، نیکاراگوئه، کره شمالی، ونزوئلا و ایران نامه مشترکی را به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل ارسال کرده و از او خواستند که رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا بر ایران را، که مانع مبارزه با شیوع ویروس کرونا شده است، خواستار شود.
نمایندگی روسیه در سازمان ملل امروز (پنجشنبه) با اعلام این خبر در صفحه توئیتر خود، متن این نامه را به اشتراک گذاشت که در بخشی از آن آمده است: «ما محترمانه از شما (گوترش) می‌خواهیم که مطابق با مواضع اصولی سازمان ملل در رد اقدامات تحمیلی یکجانبه، خواستار برداشته شدن کامل و فوری چنین فشار اقتصادی خودسرانه، غیرقانونی و زورگویانه شوید و اطمینان حاصل کنید تمام اعضای جامعه جهانی وکنش موثر، کافی و کاملی به ویروس کرونا نشان می‌دهند و همچنین مانع سیاست‌زده کردن این پاندمی شوید».

در ادامه این نامه تاکید شده است: «نمی‌توانیم اجازه دهیم که محاسبات سیاسی، مانع حفظ جان انسان‌ها شود. همانطور که شما بارها و بارها گفته‌اید، این زمانی است نه برای دامن زدن به آشوب، بلکه برای همبستگی، همکاری و ملاحظه‌گری جهانی. اگر واقعا می‌خواهیم بر این بحران پیچیده انسانی فائق آییم، [اکنون زمان] اقدام مشترک در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی بدون هیچ تبعیضی است».

پیش از این نیز تعدادی از قانونگذاران آمریکایی – از جمله سناتورها «برنی سندرز» و «الیزابت وارن» – با ارسال نامه‌ای به وزارتخانه‌های خارجه و خزانه‌داری این کشور، خواستار کاهش تحریم‌های ایران در بحبوحه شیوع کرونا شدند.

از سوی دیگر، امروز نیز دو روزنامه مهم چاپ ایالات متحده، در یادداشت‌هایی هم‌صدا با درخواست‌های جهانی، دولت آمریکا را به کاهش تحریم‌های ایران به دلیل شیوع ویروس کرونا دعوت کردند

 افزایش فشار به عراق در راستای تحریم ایران

به گزارش عصر کرمانشاه   به نقل از فارس، یک منبع دولتی در عراق امروز (پنجشنبه ۷ فروردین) به وبگاه روسیا الیوم از کاهش مدت زمان معافیت تحریمی عراق در خصوص ایران خبر داد.

او گفت که واشنگتن این موضوع را به «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر دلت پیشبرد امور عراق اطلاع داده است و «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به طور رسمی این کاهش مدت زمان معافیت تحریمی را امضا کرده است.

به گفته وی، تا پیش از این مدت زمان معافیت تحریمی عراق برای خرید گاز و برق از ایران، ۴۵ روزه بود اما با تصمیم جدید واشنگتن، این مدت به یک ماه کاهش می‌یابد.

این مقام عراقی در ادامه گفت که دولت آمریکا بهانه این اقدام خود را «دخالت ایران در عراق» ذکر و تهدید کرده است که اگر حملات به نیروهای آمریکایی در عراق ادامه یابد، معافیت تحریمی عراق به طور کامل برداشته می‌شود.

کاهش مدت زمان معافیت تحریمی عراق در حالی است که همزمان با شیوع ویروس کرونا در جهان، بسیاری از محافل رسمی و غیر رسمی در جهان خواستار توقف تحریم‌های آمریکا علیه ایران شده‌اند..

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=14108

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.