• امروز : جمعه, ۶ شهریور , ۱۴۰۵
کل اخبار 5292اخبار امروز : 0
2

اشد مجازات در انتظار عاملان زورگیری اخیر در یکی از محلات کرمانشاه

  • کد خبر : 15902
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
اشد مجازات در انتظار عاملان زورگیری اخیر در یکی از محلات کرمانشاه

 عصر نیوز کرمانشاه : دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: اشد مجازات در انتظار عاملان زورگیری اخیر در یکی از محلات کرمانشاه خواهد بود.

عصر نیوز کرمانشاه : دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: اشد مجازات در انتظار عاملان زورگیری اخیر در یکی از محلات کرمانشاه خواهد بود.

به گزارش عصر کرمانشاه ، شهرام کرمی با اشاره به حادثه‌ای که روز گذشته در یکی از محلات کرمانشاه رخ داد، اظهار کرد: در این حادثه اسفبار ۲ جوان بزهکار سد راه بانویی کرمانشاهی شده و ضمن تهدید با سلاح و ایجاد رعب و وحشت به ضرب و شتم و ربودن اموال او اقدام کردند.

وی افزود: این ۲ نفر پس از این سرقت خشن با استفاده از یک خودروی سواری از محل متواری شدند.

دادستان کرمانشاه به انتشار گسترده فیلم این زورگیری خشن در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این حادثه جریحه دار شدن احساسات خانواده‌ها را به دنبال داشته و احساس ناامنی بین مردم را گسترش می‌دهد، در این راستا به ضابطین دستگاه قضائی استان تاکید کردیم به سرعت نسبت به شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت اقدام کنند.

کرمی بیان کرد: بر اساس آخرین گزارش‌ها، ضابطین دستگاه قضائی پیگیری‌های گسترده‌ای را به منظور شناسایی و دستگیری هرچه سریع‌تر این بزهکاران در دستور کار قرار داده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه اشد مجازات در انتظار این سارقین خواهد بود، اعلام کرد: اجازه نمی‌دهیم در شهری که مردم ایران آن را با صفت پهلوانی جوانمردی می‌شناسند، چنین اتفاقاتی رخ دهد و امنیت و آبروی مردمش اینگونه به خطر بیفتد.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=15902

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.