عصر کرمانشاه فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت: با تلاش و حضور به موقع ماموران پلیس، ۷ نفر از عوامل نزاع دسته جمعی و گسترده ای در شهرک دولت آباد که باعث رعب و وحشت مردم شده بود، دستگیر شدند.
بسرهنگ “علیرضا دلیری” اظهار داشت: پس از وقوع یک مورد نزاع گسترده و دسته جمعی در شهرک دولت آباد، ماموران این کلانتری به سرعت راهی محل شدند.
وی افزود: ماموران با تلاش فراوان و حضور مقتدرانه خود توانستند به این نزاع دسته جمعی که افراد از سلاح گرم و سرد و چوب و چماق استفاده می کردند پایان دهند.
سرهنگ دلیری تصریح کرد: در همین راستا ۷ نفر از عوامل اصلی درگیری دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.
رئیس پلیس شهرستان کرمانشاه همچنین با اشاره به زخمی شدن ۲ نفر بر اثر درگیری رخ داده و انتقال آنها به بیمارستان، گفت: متاسفانه یکی از آنها که جوان ۲۵ ساله ای بود به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.


