• امروز : شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵
کل اخبار 5296اخبار امروز : 2
1

آنچه زاکانی در مناظر آخر گفت

  • کد خبر : 17497
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰:۳۰
آنچه زاکانی در مناظر آخر گفت

عصر کرمانشاه  زاکانی در آخرین مناظر  انتخاباتی ریاست جمهوری سیردهم  چه که گفت که مرد توجه رسانها قراد گرفت نقد شما به سخنان دیگر نامزدها چیست؟ – مردم عزیز ایران، علت مشکلات سه «نون» است که «نان» را از سفره شما بیرون برده است؛ ندانستن، نخواستن و نتوانستن! مظهر تام و تمام این هم دولت […]

عصر کرمانشاه  زاکانی در آخرین مناظر  انتخاباتی ریاست جمهوری سیردهم  چه که گفت که مرد توجه رسانها قراد گرفت

نقد شما به سخنان دیگر نامزدها چیست؟

– مردم عزیز ایران، علت مشکلات سه «نون» است که «نان» را از سفره شما بیرون برده است؛ ندانستن، نخواستن و نتوانستن! مظهر تام و تمام این هم دولت آقای روحانی و بعضی کسانی است که در این دولت کار کرده‌اند.

– اگر پینوکیویی در عالم واقع پیدا می‌شد، باید دماغش چند دور، دور زمین می‌چرخید که مصداق آن، برخی کسانی است که مسئولیت داشته‌اند.

– آقای همتی آبان ۹۸ گفت نرخ بنزین ۴ واحد درصد در سال بر روی تورم تاثیر دارد و مشکلی ایجاد نمی ‌کند؛ بعدا گفت مخالف افزایش قیمت بنزین بودم و این را بدترین اقدام می‌دانستم! چرا دروغ می‌گویید؟!

– نامه رسمی همتی موجود است که با امضای وی ۳۱ شهریور ۹۸ درخواست کرده قیمت بنزنین ۵ هزار تومان و قیمت نفت گاز یک‌هزار تومان شود تا کسری بودجه دولت جبران شود؛‌ حالا چرا دروغ می‌گویید؟!

– شما (همتی) اسرار مملکت را به صندوق بین‌المللی پول داده‌اید؛ این بزرگترین خیانت است که میزان ذخایر در دسترس و غیرقابل دسترس را گفته‌اید.

بی کفایتی از این بالاتر که رئیس جمهور می‌گوید صبح جمعه فهمیدم قیمت بنزین گران شده است؟!

– آقای مهرعلیزاده از دولت اصلاحات سخن می‌گوید؛ آقای مهرعلیزاده، کرسنت ۵۲ میلیارد دلار خسارت عدم‌النفع علیه ما داشته است! یا اطلاع ندارید و این حرف‌ها را می‌زنید یا معلوم نیست کجای کره زمین زندگی می‌کنید.

– کسی را از مجلس بیرون کرده‌ایم، الان رفته و ماهانه ۸۵ میلیون تومان از بیمه سرمد حقق گرفته؛ آقای همتی چه کسی باید جواب این را بدهد؟!

– دلار نجومی، سکه نجومی، حقوق نجومی، اختلاس نجومی و امثالهم را در این دولت دیدیم. مگر اینجا کهکشان راه شیری است که همه چیز نجومی است؟ علاوه بر حقوق‌های نجومی، پررویی نجومی هم به هنرهای آقایان اضافه شده است!
امام علی (ع) فرمودند حکومت امانت است و طعمه نیست. امام راحل هم فرمودند اگر دنبال منافع خودمان باشیم فرقی با طاغوت نداریم.

– اگر انقلاب اسلامی نبود هیچکدام از ماها اینجا نبودیم و الان در جایی بودیم که تناسبی با شرایط امروز ما نداشت. لذا حق نداریم مثل سناتورها کنار هم بشینیم و حرف‌های کلی و بی‌برنامه بزنیم، در استخرهای آنها شنا کنیم و در فضای آنها زندگی کنیم.

– مردم ایران ما به لطف خدا ریشه دروغ و فساد را ریشه‌کن خواهیم کرد؛ گفتم ۱۲۰۰ میلیارد تومان در پایان سال ۹۸ و در یک زمان غیرقانونی از بانک مرکزی به بانک پاسارگاد منتقل شد، آقای همتی انکار کرد اما آقای دژپسند تأیید کرد.

– ماجرای بنزین و نامه شهریور ۹۸ آقای همتی برای ۵ هزار تومان بنزین را مطرح کردم که ایشان انکار کردند این هم نامه با امضای آقای همتی (ارائه نامه آقای همتی در مقابل دوربین)

– آقای همتی صحبت از فیلترینگ و رفع آن می‌کنند اما ایشان کامنت‌های زیر اینستاگرامش بسته بود و تازه باز کرده است.

– این دولت عامدانه این رفتارها را می‌کند؛ جنگ اقتصادی را به جُنگ شادی تبدیل کردند و صبح جمعه به ریش مردم خندیدند. آقای رئیس جمهور با ماشین خارجی به کارخانه خودروساز داخلی رفت و برخی هم با کفش به چادر زلزله‌زدگان وارد شدند!

– باید دست به دست هم دهیم تا ریشه این قبیل ناکارآمدی‌ها را بخشکانیم و با جریانی که ۴۰ سال است مثل یک اختاپوس بر سر کشور خیمه زده کنار زده شود.

جمع‌بندی:

– مردم؛ همه با هم علیه غارتگران قیام کنیم. سر ما را عده ای از مسئولان کلاه گذاشته‌اند،‌ لذا با شناخت آنها باید علیه‌شان قیام کرد.

– در دولت اقدام و اصلاح، شایسته‌سالاری را در این کشور احیا خواهم کرد.

– فقر مطلق را یک ساله ریشه‌کن خواهیم کرد، نظارت بر مسئولان را نهادینه و نظام‌مند خواهیم کرد، روستاها را آباد و زمینه مهاجرت معکوس را فراهم می‌کنیم.

– با برنامه ای که بیش از ۱۰ سال است بر روی آن کار کرده‌ایم، زمینه احیای ظرفیت‌های کشور را فراهم خواهیم کرد.

– قول می‌دهم اصول ۱۰ و ۲۱ قانون اساسی ناظر به زنان و خانواده و اصل ۲۷ ناظر به آزادی‌های مدنی و اصل ۳۰ درباره آموزش و اصل ۳۱ درباره مسکن را احیا کنیم.

– با مقررات‌زدایی، زمینه ریشه‌کنی اعتیاد در ۴ سال را فراهم می‌کنیم.

– اگر مسئولیت را در دست بگیریم، ابربدهکاران بانکی را آزاد نمی‌گذاریم؛ گردش مدیران را کنار می‌گذاریم و گردش نخبگان را جایگزین آن خواهیم کرد.

– مردم را تحقیر نمی‌کنیم و قدر دانشمندان خود را خواهیم دانست؛ دییپلماسی اقتصادی را با قدرت دنبال خواهیم کرد.

– خلاصه، آنچه خواهد بود، صداقت و راستگویی است.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=17497

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.