• امروز : پنجشنبه, ۲۳ بهمن , ۱۴۰۴
کل اخبار 5075اخبار امروز : 0
1

گرچه هم‌اکنون قطعی برق خانگی به حداقل رسیده‌ در عوض تولید کشور خوابیده‌ است

  • کد خبر : 17684
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۵
گرچه هم‌اکنون قطعی برق خانگی به حداقل رسیده‌  در عوض تولید کشور خوابیده‌ است

عصر نیوز کرمانشاه : نایب ‌رییس مجلس شورای اسلامی قطعی برق صنعت را منجر به گرانی سیمان، فولاد و سایر کالاهای مهم در آینده نزدیک دانست و گفت: نمایندگان و رییس مجلس به ‌صورت شبانه‌روزی و در جلسات مستمر تخصصی پیگیر مشکلات بخش تولید و کسب ‌و کار کشور هستند و از هیچ تلاشی برای […]

عصر نیوز کرمانشاه : نایب ‌رییس مجلس شورای اسلامی قطعی برق صنعت را منجر به گرانی سیمان، فولاد و سایر کالاهای مهم در آینده نزدیک دانست و گفت: نمایندگان و رییس مجلس به ‌صورت شبانه‌روزی و در جلسات مستمر تخصصی پیگیر مشکلات بخش تولید و کسب ‌و کار کشور هستند و از هیچ تلاشی برای حمایت از این بخش دریغ نمی‌کنند.

، «عبدالرضا مصری» روز یکشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی کرمانشاه گفت  تولید کشور امروز می‌توانست وضع بهتری داشته باشد اما علاوه بر مشکلات سابق، اکنون مشکل تامین برق به مشکل مادر تبدیل‌ شده است.

او با اشاره به تعطیلی کارخانه‌های تولید سیمان و فولاد به دلیل قطعی برق عنوان کرد: با تعطیلی این کارخانه‌ها سایر صنایع و کسب‌ و کارهای وابسته‌ هم به تعطیلی کشیده می‌شود؛ مثلاً واحدهای تولید بتن آماده هم‌اکنون سیمانی برای تهیه و تولید بتن ندارند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: با توجه به این‌که واحدهای تولیدی برق خود را از طریق بورس و به‌صورت یکجا خریداری کرده‌اند، حتی در صورت عدم مصرف آن مجبورند پول برق را پرداخت کند یعنی واحدهایی که به‌ صورت اختیاری اقدام به قطع برق خود کرده‌اند نیز باید پول برق مصرف‌ نشده را پرداخت کنند.
مصری خطاب به مردم گفت: متأسفانه فرهنگ جامعه ما در مصرف انرژی یک فرهنگ غنی نیست؛ شهروندان می‌توانند با همکاری و همدلی و صرفه‌جویی در مصرف برق بخش قابل‌توجهی از مصرف کنونی را کاهش دهند؛ گاهی با خاموش کردن یک لامپ و گاهی با استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعات غیر پیک.
نایب ‌رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: گرچه هم‌اکنون قطعی برق خانگی به حداقل رسیده‌ اما در عوض تولید کشور تقریباً خوابیده‌ است و این یعنی گرانی سیمان، فولاد و بسیاری دیگر از اقلام اساسی در آینده نزدیک که ضرر آن بازهم به شهروندان خواهد رسید.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=17684

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.