• امروز : شنبه, ۳۱ مرداد , ۱۴۰۵
کل اخبار 5278اخبار امروز : 0
1
سید شهرام کهریزی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه

تردد بیش از ۸۲۰ هزار زائر از مرز خسروی

  • کد خبر : 25330
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۲
تردد بیش از ۸۲۰ هزار  زائر از مرز خسروی

تردد زوار از مرز خسروی از ۸۲۰ هزار نفر گذشت عصر کرمانشاه به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه، از ابتدای ماه صفر تا پایان روز گذشته(چهارم شهریور) بیش از ۸۲۷ هزار نفر از پایانه مرزی خسروی تردد کرده‌‎اند. سید شهرام کهریزی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان […]

تردد زوار از مرز خسروی از ۸۲۰ هزار نفر گذشت

عصر کرمانشاه به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه، از ابتدای ماه صفر تا پایان روز گذشته(چهارم شهریور) بیش از ۸۲۷ هزار نفر از پایانه مرزی خسروی تردد کرده‌‎اند.

سید شهرام کهریزی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه اظهار کرد: از ابتدای ماه صفر تا پایان روز گذشته(یکشنبه)، ۸۲۷ هزار و ۴۷ زائر از پایانه مرزی خسروی تردد داشته‌اند.

وی تعداد افرادی که روز گذشته از این مرز تردد کردند را ۵۵ هزار و ۵۵۴ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۵۴ هزار و ۴۲۷ نفر از مرز خسروی وارد کشورمان شدند و ۱۱۲۷ نفر نیز از این مرز خارج شدند.

کهریزی خاطرنشان کرد: از بین مسافران ورودی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته، ۵۴ هزار و ۵۵ نفر ایرانی و از بین افرادی که از مرز خسروی خارج شدند ۷۷۴ نفر ایرانی بودند.

وی با اشاره به اینکه خروج از کشور به سمت عتبات عالیات به میزان قابل توجهی کاهش یافته، افزود: اکنون با پیک بازگشت زوار مواجهیم که احتمالا طی روزهای آتی به تدریج کاهش خواهد یافت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه با وجود پیک بازگشت زوار از طریق پایانه مرزی خسروی با مشکلی برای ورود زوار از مرز و معطلی آنها مواجه نیستیم، تاکید کرد: ناوگان عمومی حمل و نقل جاده ای نیز به میزان کافی برای موج بازگشت زوار در نظر گرفته شده است.

کهریزی تاکید کرد: تا زمانی که آخرین زوار از مرز خسروی به کشور برگردند، راهداری همچنان در آماده‌باش خواهد بود.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=25330

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.