سرپرست شهرداری کرمانشاه: صرفه جویی در هزینه ها منجر به افزایش کیفیت خدمات می شود
به گزارش عصر کرمانشاه جلسه کمیته استقبال از فصل بهار شهرداری در محل سالن جلسات به ریاست مهندس بیژن مرادی و با حضور معاونین و مدیران شهرداری برگزار گردید.
مهندس بیژن مرادی در این جلسه ضمن تأکید بر رعایت صرفه جویی در هزینه ها گفت: برای فصل بهار و ایام نوروز باید ضمن رعایت صرفه جویی در هزینه ها زیباسازی مناسب و در خور شأن شهر کرمانشاه انجام گیرد.
سرپرست شهرداری کرمانشاه افزود: شهرداران و مدیران باید بصورت مستقیم بر هزینه ها نظارت داشته باشند و از تحمیل هزینه های اضافه بر شهرداری جلوگیری کنند چرا که هزینه های اضافه کیفیت خدمات را پائین خواهد آورد.
مهندس مرادی ادامه داد: مدیران بر قیمت های خرید اقلام مورد نیاز نظارت داشته باشند و در این خصوص دلسوزی داشته باشند، دلسوزی در کار ضامن موفقیت خواهد بود.
سرپرست شهرداری کرمانشاه در پایان گفت: انتظار داریم که مدیران نسبت به انجام کلیه خدمات شهری نظارت بیشتری داشته باشند، فقط پول و اعتبار ضامن اجرای کار نیست بلکه نظارت مستقیم خود مدیر است که سبب انجام درست کار می شود.


