• امروز : چهارشنبه, ۲۸ مرداد , ۱۴۰۵
کل اخبار 5273اخبار امروز : 0
1
پروازهای کرمانشاه به تهران و استان‌های جنوبی توسعه می‌یابد

تلاش برای بازگشت فرودگاه کرمانشاه به روزهای اوج

  • کد خبر : 27925
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۸:۴۴
تلاش برای بازگشت فرودگاه کرمانشاه به روزهای اوج

 عصر کرمانشاه  استاندار کرمانشاه در پایان دیدار با مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور با تأکید بر نقش راهبردی فرودگاه این استان در شبکه حمل‌ونقل هوایی غرب کشور گفت: با حمایت وزارت راه و شهرسازی و هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری، برای افزایش پروازها و بازگشت فرودگاه کرمانشاه به روزهای اوج تلاش می‌کنیم.  منوچهر حبیبی روز سه‌شنبه در […]

 عصر کرمانشاه  استاندار کرمانشاه در پایان دیدار با مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور با تأکید بر نقش راهبردی فرودگاه این استان در شبکه حمل‌ونقل هوایی غرب کشور گفت: با حمایت وزارت راه و شهرسازی و هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری، برای افزایش پروازها و بازگشت فرودگاه کرمانشاه به روزهای اوج تلاش می‌کنیم.
 منوچهر حبیبی روز سه‌شنبه در جمع بندی دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی اظهار کرد: شبکه حمل‌ونقل هوایی یکی از زیرساخت‌های اساسی توسعه هر استان است و گسترش ظرفیت‌های فرودگاهی می‌تواند نقش مؤثری در رونق اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تسهیل رفت‌وآمد مردم داشته باشد. وی افزود: در یکی دو سال گذشته و در دولت دکتر مسعود پزشکیان، اقدامات قابل توجهی برای توسعه فرودگاه کرمانشاه انجام شده که بهره‌برداری از باند دوم و افزایش تعداد پروازها به حدود ۱۰۰ پرواز در هفته از جمله این اقدامات است.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: شرایط جنگی و تحولات اخیر موجب وارد شدن خسارت‌هایی به فرودگاه و محدود شدن بخشی از فعالیت‌های آن شد که در نتیجه، تعداد پروازهای فرودگاه کرمانشاه کاهش یافت.
حبیبی تصریح کرد: با هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و حمایت وزارت راه و شهرسازی، تلاش می‌کنیم محدودیت‌های موجود برطرف شود و فرودگاه کرمانشاه بار دیگر به روزهای اوج فعالیت خود بازگردد. وی فرودگاه کرمانشاه را یکی از فرودگاه‌های محوری و مرکز ثقل حمل‌ونقل هوایی غرب کشور دانست و گفت: این فرودگاه علاوه بر مردم استان کرمانشاه، بخشی از نیازهای استان‌های همجوار از جمله کردستان، ایلام، همدان و لرستان را نیز پوشش می‌دهد.
استاندار کرمانشاه افزود: توسعه فعالیت فرودگاه کرمانشاه هم برای شرکت فرودگاه‌ها و سازمان هواپیمایی کشوری اهمیت دارد و هم یکی از مطالبات جدی مردم، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران استان محسوب می‌شود.
حبیبی با اشاره به وضعیت کنونی پروازهای استان گفت: در حال حاضر پروازهای کرمانشاه به مقصد تهران و مشهد، هرچند به‌صورت محدود، برقرار است، اما مردم خواستار افزایش تعداد پروازها و توسعه مسیرهای هوایی هستند. وی بیان کرد: در این دیدار از معاون وزیر راه و شهرسازی درخواست کردیم زمینه ایجاد یک پایگاه یا «بیس» پروازی در فرودگاه کرمانشاه فراهم شود و تعداد پروازها به تهران و دیگر نقاط کشور افزایش یابد.
استاندار کرمانشاه اضافه کرد: برقراری پرواز به شیراز و شهرهای جنوبی کشور از جمله بندرعباس، عسلویه و قشم نیز از مطالبات مردم استان است و این مسیرها متقاضیان بسیاری دارند. حبیبی ابراز امیدواری کرد با تصمیم‌ها و دستورهای معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، اتفاقات مثبتی در حوزه حمل‌ونقل هوایی استان رقم بخورد و ظرفیت‌های فرودگاه کرمانشاه بیش از گذشته فعال شود.
لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=27925

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.