• امروز : یکشنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۵
کل اخبار 5284اخبار امروز : 4
0

پهپاد Wildfire برای دوران پس از MQ-۹ Reaper

  • کد خبر : 27992
  • ۰۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۶
پهپاد Wildfire برای دوران پس از MQ-۹ Reaper

شرکت جنرال اتمیکس پهپاد Wildfire را با برد ۱۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر، توان حمل چهار موشک LRASM و قابلیت هدایت گروهی پهپادها معرفی کرد. به گزارش   عصر کرمانشاه، این پهپاد برای برنامه جدید پنتاگون با نام Massed Modular Aircraft یا MMA ارائه شده است. هدف این برنامه، توسعه نسل تازه‌ای از پهپادهای قابل […]

شرکت جنرال اتمیکس پهپاد Wildfire را با برد ۱۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر، توان حمل چهار موشک LRASM و قابلیت هدایت گروهی پهپادها معرفی کرد.

به گزارش   عصر کرمانشاه، این پهپاد برای برنامه جدید پنتاگون با نام Massed Modular Aircraft یا MMA ارائه شده است. هدف این برنامه، توسعه نسل تازه‌ای از پهپادهای قابل پرواز در  ارتفاع متوسط با مداومت پروازی طولانی است که بتوانند مأموریت‌های اطلاعاتی، شناسایی، نظارت و حمله را انجام دهند. با وجود این، جنرال اتمیکس Wildfire را پهپادی می‌داند که توانایی‌های آن می‌تواند فراتر از حداقل نیازهای اعلام‌شده پنتاگون باشد.

براساس گزارش The War Zone، این شرکت در حال بررسی طرحی برای Wildfire است که ۱۰ هزار مایل دریایی، معادل حدود ۱۸ هزار و ۵۰۰ کیلومتر، برد انتقالی دارد. همچنین این پهپاد می‌تواند حداکثر چهار فروند موشک AGM-۱۵۸C Long Range Anti-Ship Missile یا LRASM حمل کند.

یکی دیگر از قابلیت‌های پیشنهادی Wildfire، هماهنگ کردن تعداد زیادی هواگرد بدون سرنشین است. براساس اطلاعات منتشرشده، این سامانه می‌تواند تحت کنترل نیمه‌خودکار، عملیات گروهی حداکثر ۱۰۰ پهپاد را هماهنگ کند. چنین قابلیتی می‌تواند امکان مدیریت چندین سامانه بدون سرنشین را با تعداد کمتری اپراتور فراهم کند.

پهپاد Wildfire برای دوران پس از MQ-۹ Reaper

Aviation Week نخستین رسانه‌ای بود که از ظهور طرح Wildfire خبر داد. The War Zone نیز پس از آن گزارش کرد که جنرال اتمیکس این هواگرد را برای برنامه MMA پنتاگون ارائه کرده است.

واحد نوآوری دفاعی آمریکا، DIU، برنامه MMA را هدایت می‌کند. پنتاگون در این برنامه به‌ دنبال یک هواگرد بدون سرنشین ماژولار، مقرون‌به‌صرفه و دارای برد عملیاتی گسترده است که بتوان آن را در تعداد زیاد به‌کار گرفت. این پهپاد باید بخشی از مأموریت‌هایی را انجام دهد که اکنون برعهده MQ-۹A Reaper قرار دارند.

الزامات تعیین‌شده برای این برنامه از تغییر رویکرد ارتش آمریکا در زمینه قدرت هوایی حکایت دارد. آمریکا در گذشته بیشتر به تعداد نسبتا محدودی از هواگردهای گران‌قیمت و ارزشمند متکی بود. در مقابل، برنامه MMA با این فرض طراحی شده است که در یک درگیری نظامی سطح بالا، از دست رفتن بخشی از ناوگان اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

DIU از شرکت‌های حاضر در این برنامه، پهپادی با ظرفیت حمل حداقل ۲۸۰۰ پوند، حدود ۱۲۷۰ کیلوگرم محموله درخواست کرده است. این هواگرد باید بدون سوخت‌گیری حداقل ۲۳۰۰ مایل دریایی، حدود ۴۲۶۰ کیلومتر، شعاع رزمی داشته باشد.

توانایی استقرار مستقل نیز یکی دیگر از الزامات است. پهپاد پیشنهادی باید بتواند در یک مسیر یک‌طرفه بیش از ۸ هزار مایل دریایی، حدود ۱۴ هزار و ۸۰۰ کیلومتر پرواز کند. پشتیبانی از محموله‌های ماژولار، از جمله حسگرهای ویدیویی تمام‌حرکتی نیز در الزامات این برنامه قرار دارد.

همچنین پنتاگون به‌ دنبال افزایش سطح خودکارسازی عملیات است و ممکن است در نهایت توانایی کنترل چند هواگرد به‌وسیله تنها یک اپراتور را از شرکت‌ها درخواست کند.

سی. مارک برینکلی، سخنگوی جنرال اتمیکس به The War Zone گفته است که این شرکت هنگام توسعه پهپاد Wildfire ابتدا بررسی کرده است که چه قابلیت‌هایی را می‌توان به‌طور واقع‌بینانه در یک پلتفرم بدون سرنشین نسل بعدی ارائه کرد. نتیجه این بررسی، طرحی است که برد زیاد، ظرفیت بالای حمل محموله، قابلیت شبکه‌سازی و خودمختاری را در یک پلتفرم ترکیب می‌کند.

جنرال اتمیکس تاکنون مشخصات فنی کامل و تصاویر رسمی Wildfire را منتشر نکرده است و این هواگرد همچنان در مرحله طرح مفهومی قرار دارد.

 منبع هوافضای تک‌ناک

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=27992

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.