• امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
کل اخبار 5239اخبار امروز : 3
3

امحأ ۹ تن فراورده خام دامی فاسد در کرمانشاه

  • کد خبر : 11927
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۵:۴۰
امحأ ۹ تن فراورده خام دامی فاسد در کرمانشاه
پنج واحد عرضه متخلف که سلامت مردم را به خطر می‌انداختند با دستور مقام قضایی پلمب شد.

عصر کرمانشاه: صیاد غلامی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه  با اشاره به انجام سه هزار و ۸۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه، استحصال، نگهداری و عرضه فراورده‌های خام دامی، افزود: در جریان این بازدید‌ها پنج واحد عرضه متخلف که سلامت مردم را به خطر می‌انداختند با دستور مقام قضایی پلمب شد.

وی مقابله با بیماری‌های استراتژیک دامی و نظارت بر بهداشت عمومی را از وظیفه‌های اصلی دامپزشکی برشمرد و عنوان کرد: در بخش نظارت بر بهداشت عمومی که به صورت مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است هیچ گونه مماشاتی نداریم و با هرگونه تخلف به شدت برخورد خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: هرگونه عرضه گوشت ناسالم و خارج از چرخه کشتار مشمول برخورد‌های سخت دامپزشکی و تشکیل پرونده قضایی خواهد شد.

غلامی یادآوری کرد: گوشت‌هایی که خارج از شبکه بهداشتی و مجاز کشتارگاه عرضه می‌شود ممکن است بهای پایین تری داشته باشد، اما تهدید جدی برای سلامت مردم محسوب می‌شود، زیرا دامپزشکی امکان هیچ گونه نظارت بهداشتی و شرعی بر این گوشت‌ها را ندارد.

تصمیم با خود مردم است، ارزان خریدن گوشت مهمتر است یا استمرار سلامتی.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از راه‌های ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو خرید و مصرف گوشت کشتار غیر مجاز است.

منبع : باشگاه خبر نگاران

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=11927

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.