• امروز : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵
کل اخبار 5344اخبار امروز : 0
♥6

وجود ۴۵۰۰۰ بیسواد در استان کرمانشاه نیازمند به تحصیل

  • کد خبر : 13167
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱:۱۸
وجود ۴۵۰۰۰ بیسواد در استان کرمانشاه  نیازمند به تحصیل
یکی از اهداف برنامه ششم توسعه را ریشه‌کنی بی سوادی در کشور بیان کرد و گفت: این کار مستلزم اعتباراتی است و در این راستا قول می دهم از اعتبارات ملی جهت تحقق این مهم کمک کنم.

عصر کرمانشاه :هوشنگ بازوند در نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد، گفت نزدیک به ۴۵ هزار نفر در استان کرمانشاه از رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سالگی بیسواد وجود دارد

بازوند گفت :یکی از ظرفیت های گام دوم انقلاب جوانان هستند و آموزش و پرورش باید برنامه‌ای برای باسواد کردن این رنج سنی داشته باشند.

وی افزود: با توجه به اینکه نزدیک به ۴۵ هزار نفر در استان کرمانشاه از رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سالگی هنوز بی‌سواد هستند باید تلاش کنیم این مشکل حل و فصل شود.

استاندار کرمانشاه یکی از اهداف برنامه ششم توسعه را ریشه‌کنی بی سوادی در کشور بیان کرد و گفت: این کار مستلزم اعتباراتی است و در این راستا قول می دهم از اعتبارات ملی جهت تحقق این مهم کمک کنم.

 

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=13167

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.