• امروز : جمعه, ۱ آبان , ۱۴۰۵
کل اخبار 5344اخبار امروز : 0
♥11

۷۵۳ هزار و ۷۳۴ گردشگر از اماکن تاریخی تفریحی و توریستی استان همدان بازدید کردند.

  • کد خبر : 22603
  • ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۸
۷۵۳ هزار و ۷۳۴ گردشگر از اماکن تاریخی تفریحی و توریستی استان همدان بازدید کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: از ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ تعداد ۷۵۳ هزار و ۷۳۴ گردشگر از اماکن تاریخی تفریحی و توریستی استان همدان بازدید کردند. به گزارش عصر کرمانشاه به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان همدان ، […]

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: از ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ تعداد ۷۵۳ هزار و ۷۳۴ گردشگر از اماکن تاریخی تفریحی و توریستی استان همدان بازدید کردند.

به گزارش عصر کرمانشاه به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان همدان ، محسن معصوم علیزاده اظهار داشت: از این تعداد گردشگر ۳۱۰ هزار و ۳۹۸ نفر از جاذبه های تاریخی استان از تاریخ ۱۷ اسفند تا ۱۰ فروردین بازدید کردند.

وی عنوان کرد: بر این اساس می‌توان گفت ۲۷.۹ درصد از گردشگران استان همدان   علاقه مند بازدید از جاذبه های تاریخی استان همدان بودند.

معصوم علیزاده گفت: گردشگری تاریخی که گردشگری میراث نیز نامیده می‌شود و به بازدید از موزه ها، مکان‌ها و ابنیه تاریخی می‌پردازد. این شیوه از گردشگری امروزه بخش عمده‌ای از صنعت توریسم را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: گردشگری تاریخی شامل آثارهای ملی و فرهنگی، ساختمان‌های تاریخی، مذهبی و مکان‌هایی است که در آن‌ها یک اتفاق مهم تاریخی یا مذهبی رخ داده است.

وی با تاکید بر اینکه پراکندگی گردشگران در اماکن مختلف تاریخی بسیار مهم است، گفت: همدان دارای اماکن و محورهای تاریخی متعددی است که علاوه بر بناها و فضای تاریخی هر یک نقاط بسیاری زیبایی برای تفریح و گردشگری دارد و در این راستا تعریف محورهای جدید گردشگری در استان تاریخی همدان اهمیت بسیار دارد.

۱۰۰ هزار نفر در مراکز اقامتی همدان اسکان یافتند
مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان نیز گفت: از ۲۴ اسفند سال قبل تا ۱۰ فروردین سال‌جاری یک‌صد هزار نفر در اقامت‌گاه‌های رسمی، غیر رسمی و اضطراری استان ساکن بوده‌اند.
معصوم‌علیزاده بیان کرد: در این مدت ۱۴ هزار و ۳۸۵ نفر در هتل‌ها، ۵ هزار و ۶۲۷ نفر در مجتمع‌های گردشگری، ۳ هزار و ۸۵ نفر در مهمانپذیرها و ۲ هزار و ۵۰۲ نفر در هتل آپارتمان‌ها اقامت داشتند.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر استان همدان تصریح کرد: همچنین ۳ هزار و ۱۱۹ نفر در بوم‌گردی‌ها، ۵۱۵ نفر در متل‌ها، ۲۱ هزار و ۴۰۵ نفر در خانه‌مسافرها، ۴۷ هزار نفر در اقامت‌گاه‌های غیر رسمی، ۸۴۶ نفر در اقامت‌گاه‌های اضطراری و مابقی در سایر مراکز اقامتی اسکان پیدا کردند.
معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه در این مدت ۷۵۳ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری همدان بازدید کرده‌اند، گفت: غار علیصدر، آرامگاه بوعلی و آرامگاه باباطاهر بیشترین آمار بازدیدکنندگان نوروزی را داشته‌اند.
وی در پایان مطرح کرد: همچنین در مدت زمان یاد شده ۳۴۹ بازدید نظارتی از مراکز گردشگری همدان انجام و ۱۹ مورد تذکر، ۵ مورد تشویقی و ۲ اخطار کتبی نیز صادر شده است.

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=22603

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.