• امروز : دوشنبه, ۱۹ آبان , ۱۴۰۴
کل اخبار 4976اخبار امروز : 1
1
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه

جریمه های سنگین چند میلیاردی در انتظار استفاده کنندگان غیرمجاز رمز ارز/

  • کد خبر : 26821
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
جریمه های سنگین چند میلیاردی در انتظار استفاده کنندگان غیرمجاز رمز ارز/

دیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از شناسایی و ضبط 815 دستگاه رمزارز غیرمجاز در طی پنج ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: جریمه های سنگین چند میلیاردی در انتظار استفاده کنندگان غیرمجاز رمز ارز می باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از شناسایی و ضبط 815 دستگاه رمزارز غیرمجاز در طی پنج ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: جریمه های سنگین چند میلیاردی در انتظار استفاده کنندگان غیرمجاز رمز ارز می باشد.

عصر کرمانشاه به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه؛ مهندس عبدالرضا علیرضاپوری با اعلام این خبر اظهار داشت: مبارزه با استفاده کنندگان غیرمجاز از برق و استخراج غیرقانونی رمزارز در دستور کار صنعت برق قرار دارد و بر اساس پایش‌های مستمر مصرف برق در سطح استان و بازرسی‌های انجام‌ شده توسط تیم‌های فنی و با همکاری مراجع قضایی و انتظامی از ابتدای سال جاری تاکنون این تعداد کشف و جمع آوری گردید.

وی گفت:در پنج ماه نخست سال جاری تعداد ۸۱۵ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف و جمع آوری شد و استفاده کنندگان ضمن معرفی به دستگاه قضایی ، جریمه های سنگین چند میلیارد تومانی نیز برای این افراد صادر شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه تاکید داشت: استفاده‌کنندگان غیرمجاز رمزارزها علاوه بر اینکه خسارات مالی سنگین به شبکه برق وارد می‌کنند موجب اختلال در تامین برق پایدار مشترکان و آسیب به تجهیزات برقی می‌شوند به همین دلیل، برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارزها به صورت جدی و قانونی در دستور کار این شرکت قرار دارد.

وی افزود: برای استفاده‌کنندگان غیرمجاز رمزارزها بر اساس دستورالعمل‌های موجود جریمه های سنگینی تا ۳۰ میلیارد ریال هم صادر و اشد مجازات برای این افراد در نظر گرفته شده که علاوه بر آسیب رساندن به تجهیزات شبکه های برق و وسایل برقی مشترکین، در شرایط ناترازی برق هم مشکلات فراوانی در تامین برق پایدار به وجود می‌آورند.

علیرضاپوری در رابطه با انشعابات غیرمجاز نیز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۲ هزار انشعاب غیرمجاز در سطح استان شناسایی و جمع آوری گردیده.

وی در پایان اظهار داشت: از عموم شهروندان تقاضا می شود تا در این راه به کمک صنعت برق آمده و با گزارش ماینرهای غیرمجاز از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ علاوه بر کمک به کاهش ناترازی برق و ارتقای سطح خدمات به مشترکین، از پاداش های میلیونی صنعت برق نیز بهره مندشوند

لینک کوتاه : https://asrekermanshah.ir/?p=26821

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.